Treceți la conținutul principal

Cum sa imi provoci sila. Pasul 1.

Pasul 1

Cu drag, intr-o lume unde toti se ajuta si toti isi impart doar sentimente pline de adevar, puritate si cu o greutate intelectuala de ar strivii muntii, eu, vin si iti stric universul perfect. O fac in multe feluri, unul dintre ele fiind un tutorial (lectie) despre cum sa imi provoci sila.

Deoarece este un procedeu complicat ce necesita multa auto-cunoastere din partea ta, e recomandat sa fii odihnit(a) si sa ai alaturi de tine multa apa (contra dezhidratarii nu pentru scopuri igienice desigur), multa mancare (in cazul fetelor bulimice, ligheanul e un necesar) si multa multa rabdare.

Incepem simplu. Fa-ti un cont de membru pe orice site ce are in descrierea sa cuvintele cheie “retea sociala, social netwoking (pt cunoscatori)” si incepe sa rascolesti pagini de net. Inevitabil, daca reteaua este in trend, probabil am si eu un cont acolo. Daca dai de pagina mea, continua prin a citi ce scriu (de obicei scriu mult, pentru asta era nevoie de rabdarea de mai devreme, pentru a citi…). daca apuci sa citesti, bine, daca nu, probabil ai sarit la pasul urmator, uitatul la poze. Esti surprins(a) dintr-o data sa descoperi ca unele poze au o descriere. Aici, te opresti, citesti iar, apoi continui la alta poza. Apoi la alta poza. Apoi la alta poza. Ajungi la a vedea 4 poze ce au uneori aceasi descriere. Cum ar fi: “Paris, Franta. Paris, Franta. Paris, Franta. Paris, Franta, seara.” E doar un exemplu.

Acum, am nevoie sa te asezi bine pe scaun, astfel incat, ridicand din spranceana fie ea data cu dermatograf fie ea aranjata asa, a la metrosexualitate, sa poti sa te ofensezi. Ia o atitudine de genul “Cum de ai putut sa iti pierzi vremea citind mereu acelasi text la 4 poze diferite?!?!… E inadmisibil!” Si atunci, intervine punctul culminant al acestui tutorial. Secretul despre cum sa imi provoci sila: lasand un comentariu in care sa atragi atentia ca ai inteles deja ca e vorba despre Paris, Franta si nu trebuia sa scriu. Pacat ca descrierea pentru tine nu defineste si marcarea prin keywords.

Nu intelegi cum toate acestea imi provoaca sila? Simplu: fie imi dau prea multa importanta (nu te gandi ca scriu descrieri poate pentru mine ca amrcare in timp tot sau, mai grav, pentru prietenii existenti despre unde, cand si de ce a fost facuta o fotografie), fie sunt un nesimtit ce isi permite sa raspunda apoi la ceea ce scrii la coment (probabil am dat deja accept commentului tau si am si raspuns la el fara sa bag de seama ca esti o pitipoanca), fie pur si simplu uit ca esti (aici e cu directie) o biata fata ce a deschis ochii curand sperand sa cucereasca ceva nou.

Inca nu stiu daca sa dau copy paste sau imaginea sa fie de ajuns?

Tutorial despre cum sa imi faci sila. Pasul 1. Fii o oaie intr-o majoritate, o vaca de mall si scrie totul ca si cum ai da o lectie despre filozofia mult prea complicata a cuvantului “viata” si cum noi, restul abia putem ajunge la unghiile tale puse la salon pe bani din alocatie, ai parintilor sau a unui mosnegut dragut sa vada in tine nu sanii ci inteligenta ta nu?…

 

VIP spune:

ai scris de 4 ori kestia asta la descriereee !!!! ok I GOT IT !! :))

Denis spune:

ce am scris de 4 ori? :)) cred ca nu citesti bine :))) sau ai erori de skin :)))

VIP spune:

Reclama Emporio Armani parfumul Black Diamonds penru barbati, culise... `
asta ai scris si nu ma refer la aceasta poza de 4 ori ci la 4 poze cate o data... te prinzi cam greu pisy :)) makar stii ce inseamna erori de skin? :>

Denis spune:

Bun. Corectura, asta doar ca sa vezi cat de crispata esti cand e vorba de comentarii... nu e scris la 4 poze, e scris acelasi lucru la 3, la asta la care ai lasat comment difera finalul, unde scrie in plus josh harnett.. numara mai bine pe viitor (daca poti) :)))
erorile de skin reprezinta intereferente grafice cauzate de incompabilitatea intre fisiere incarcate, functiile suportate de serverul ce gasduieste skin-ul creat si alte bug-uri datorate unui proces permanent de upgrade (pt tine e un fel de evolutie in traducere), etc.
Daca ai chef sa dai comentarii pentru atentie, nu o mai face, o vei primi, cu tot cu voma ce o cauzezi scriind lucruri patetice! :)

Astepti si pasul 2?

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Unitatea de măsură a amintirilor

Cineva m-a întrebat acum câteva clipe:
”Oare dorul se măsoară în gânduri?...” Am răspuns:
”Cred că dorul se măsoară în amintiri. Fără să le ai cu cineva nu îi poți duce dorul...” Am rămas însă cu un gând ce a șezut cuminte, ce și-a așteptat rândul și care apoi s-a ridicat și, precum un bătrân împăcat cu zilele, a venit spre mine, m-a privit cu ochi senini și și-a pus în fața mea dorința de a ști...
”De ce emoțiile se păstrează în amintiri?” De cele mai multe ori amintirile sunt despre oameni, despre ceea ce am simțim când eram lângă ei, despre locurile unde acei oameni ne-au făcut să creștem, fără să știm.

Fiecare amintire este probabil o bornă kilometrică ce marchează clipa în care urma să învățăm în viitor o nouă lecție, acel semn de carte care ne face să înțelegem de ce s-a întâmplat trecutul și unde și cum am mers ca indivizi mai departe prin viață. Nu pot să nu mă gândesc la nici o amintire fără să nu mă gândesc la ce am ajuns și, cum prin ele, o viață, a mea, poate și a ta, capătă…

Atingerea unui INGER.....

Iar cand ingerii ating pamantul razele soarelui palesc pentru a le putea vedea fetzele pline de simplitate si dorinta. Dorinta de a fi acolo mereu sa te apere...Dorinta la ingeri.... e venita din simplul lor de a fi.. e alegerea lor... sau este ceva impus lor? Ador ingerii prin puritatea a tot ce simbolizeaza. Fiecare om vede altceva si intelege altceva cand spui inger. Ingerii pe pamant sunt copii ce alearga in jurul nostru. Ingeri sunt cei pentru care merita sa lasam viata asta fizica si facem acel pas care ne va transforma si ne va pastra mereu langa cei dragi pentru a-i ocroti. Ingerii sunt langa cei dragi in timpul somnului. Cel putin asa uram celor dragi..." vise placute, ingerii sa te sarute..." de ce nu le uram oare sa devina ei insisi ingeri? Eu mereu am visat sa ajung un inger. Oare sunt ingerul cuiva? Ce sunt ingerii atata timp cat nimic rau nu e in jurul nostru si totul merge asha cum ne dorim? Mereu am vazut ingeri in spuma marii... Spuma marii e modul in ca…

30 de ani. Dacă sunt bun nu sunt luat de prost.

Un articol amestecat în emoții și gânduri. Un articol dintr-o serie de articole.

Este un prag. 30 de ani sunt un prag.
Un prag ce se măsoară mental și peste care au trecut și alții dar niciodată eu.
De aceea este un prag important.

Este vârsta la care las anii 20 în spate cu totul.
Este vârsta la care uneori mă judec și judec că sunt judecat.

Prima judecată este să aleg ce am bun și ce schimb din ce am mai puțin bun.

Ce am bun ar trebui să fie ceea ce am făcut pentru alții iar alții ar trebui să facă ce au învățat bun din ce am făcut bine, conștient sau nu, că am ales sau nu...

Ce schimb? Nu știu încă.

Când am început să scriu acest articol aș fi vrut să schimb acea parte din mine care tace din gură când alții depășesc anumite limite.
Să schimb acea parte care tace din gură, care tace pentru că a învățat că nimic nu contează mai mult decât omul și ce poate deveni el comparativ cu ceea ce iese pe gura acelui om în acel moment.
Aș fi vrut să schimb acea partea și să îi adaug un ”Taci în…