Treceți la conținutul principal

Oriunde e dragoste socială, acolo ești și tu, acolo suntem noi.Dragostea nu se face în singurătate. Dragostea nu se face de unul singur, una singură. Dragostea nu este singură.

Dragostea se pierde însă când te pierzi în singurătate. Dragostea adevărată o vezi în cele mai publice locuri dar o simți în cel mai intim loc.

Dragostea e mai frumoasă când o împarți.

Am decis ca dragostea mea să devină dragostea noastră și cuvintele mele să fie parte dintr-un dialog cu tine pentru o lume cu mai puțină singurătate și mai multă dragoste. Dragostea nu se face în singurătate.

Lumea scrie despre dragoste, articolul acesta este despre oameni care au spus cel puțin o vorbă despre dragoste pentru a apărea pe acest blog. Acest articol e scris de un grup de oameni. Scrie și tu.

Un grup de oameni au scris pentru tine.
Trifanescu C-tin Valentin - Oriunde voi simți că sunt iubit voi dărui și eu la rândul meu!!!! 
Sabina Elena - Iubirea nu ia ostateci. Ea nu se târguiește. Nu este compromisă de
frică. Dimpotrivă, acolo unde iubirea e prezentă, frica, prin miliardele de
condiționări pe care le implică, nu poate exista.
Vlad Paul Dumitrescu - Frica poate apărea în iubire atunci când nu ești sigură că ești iubită la fel de mult, sau măcar iubită...
Dacă nu te iubește? Dacă iubirea pe care i-o porți e degeaba? Aici nu apare frica? 
Cristian Christian - Sau.. oriunde e dragoste, ar trebui să fiu și eu? Unde găsim dragostea? Știm de unde să o luam? O oferim și noi? Putem reformula: oriunde sunt, e dragoste! 
John Hume 
cum de-ai murit, iubire, când abia te-ai născut,
să-i ții, ca-ntr-un război, inimii mele, scut?
cin' ți-a săpat degrabă adâncă groapă, rece,
în ea, sicriul putred, mârșav, să ți-l înece?
de ce-ai mai prins în mine absurdă rădăcină,
dacă știai că-n ploaie și-n vânt n-are să țină?
și lemnul ce-a-început, prin timp, să se usuce,
ți-e azi, la căpătâi, o simplă fadă cruce.
până și dorul trist de tine parcă moare,
te plâng iar înlăuntru-mi să văd cât mă mai doare,
și mă întreb, stupid, cum se întreabă-oricine:
cum de-ai murit, iubire, dacă te simt în mine?
Dragostea se simte, se învață, se oferă. Ce e dragostea pentru tine? Tu ce scrii?

Un articol de Denis Ciumbargi
Trimiteți un comentariu

Postări populare

Unitatea de măsură a amintirilor

Cineva m-a întrebat acum câteva clipe:
”Oare dorul se măsoară în gânduri?...” Am răspuns:
”Cred că dorul se măsoară în amintiri. Fără să le ai cu cineva nu îi poți duce dorul...” Am rămas însă cu un gând ce a șezut cuminte, ce și-a așteptat rândul și care apoi s-a ridicat și, precum un bătrân împăcat cu zilele, a venit spre mine, m-a privit cu ochi senini și și-a pus în fața mea dorința de a ști...
”De ce emoțiile se păstrează în amintiri?” De cele mai multe ori amintirile sunt despre oameni, despre ceea ce am simțim când eram lângă ei, despre locurile unde acei oameni ne-au făcut să creștem, fără să știm.

Fiecare amintire este probabil o bornă kilometrică ce marchează clipa în care urma să învățăm în viitor o nouă lecție, acel semn de carte care ne face să înțelegem de ce s-a întâmplat trecutul și unde și cum am mers ca indivizi mai departe prin viață. Nu pot să nu mă gândesc la nici o amintire fără să nu mă gândesc la ce am ajuns și, cum prin ele, o viață, a mea, poate și a ta, capătă…

Atingerea unui INGER.....

Iar cand ingerii ating pamantul razele soarelui palesc pentru a le putea vedea fetzele pline de simplitate si dorinta. Dorinta de a fi acolo mereu sa te apere...Dorinta la ingeri.... e venita din simplul lor de a fi.. e alegerea lor... sau este ceva impus lor? Ador ingerii prin puritatea a tot ce simbolizeaza. Fiecare om vede altceva si intelege altceva cand spui inger. Ingerii pe pamant sunt copii ce alearga in jurul nostru. Ingeri sunt cei pentru care merita sa lasam viata asta fizica si facem acel pas care ne va transforma si ne va pastra mereu langa cei dragi pentru a-i ocroti. Ingerii sunt langa cei dragi in timpul somnului. Cel putin asa uram celor dragi..." vise placute, ingerii sa te sarute..." de ce nu le uram oare sa devina ei insisi ingeri? Eu mereu am visat sa ajung un inger. Oare sunt ingerul cuiva? Ce sunt ingerii atata timp cat nimic rau nu e in jurul nostru si totul merge asha cum ne dorim? Mereu am vazut ingeri in spuma marii... Spuma marii e modul in ca…

30 de ani. Dacă sunt bun nu sunt luat de prost.

Un articol amestecat în emoții și gânduri. Un articol dintr-o serie de articole.

Este un prag. 30 de ani sunt un prag.
Un prag ce se măsoară mental și peste care au trecut și alții dar niciodată eu.
De aceea este un prag important.

Este vârsta la care las anii 20 în spate cu totul.
Este vârsta la care uneori mă judec și judec că sunt judecat.

Prima judecată este să aleg ce am bun și ce schimb din ce am mai puțin bun.

Ce am bun ar trebui să fie ceea ce am făcut pentru alții iar alții ar trebui să facă ce au învățat bun din ce am făcut bine, conștient sau nu, că am ales sau nu...

Ce schimb? Nu știu încă.

Când am început să scriu acest articol aș fi vrut să schimb acea parte din mine care tace din gură când alții depășesc anumite limite.
Să schimb acea parte care tace din gură, care tace pentru că a învățat că nimic nu contează mai mult decât omul și ce poate deveni el comparativ cu ceea ce iese pe gura acelui om în acel moment.
Aș fi vrut să schimb acea partea și să îi adaug un ”Taci în…