Treceți la conținutul principal

teorie: Chiloţii se poartă pe sub pantaloni

Demonstraţie.

(prin întrebări şi răspunsuri)

De ce nu este marijuana legală?

De ce nu este marijuana legală? Pentru că este o plantă naturală care creşte în noroi.

Știți ce nu consider natural? Bărbaţi în vârstă de 80 de ani cu erecţii. Acest lucru nu potrivit legilor naturii.

Investim milioane de dolari pentru a păstra erecţiile bărbaţilor dar băgăm în puşcării oameni ce consumă plante ce cresc în noroi.

A nu se înţelege că aprob consumul de substanţe ce mimează o realitate fericită prin nefericirea ei. E doar o comparaţie între ce e natural şi ce inventăm pentru “binele nostru”.

Boli şi medicamente.

Drogurile au definiţie asemănătoare cu medicamentele. De multe ori vedem recomandări în a consuma aceste droguri. Nu te poţi uita patru minute la televizor fără a te întreba dacă nu cumva ai cinci boli grave.
Exemplu: Auzi într-o astfel de reclamă întrebarea: “Te trezeşti obosit dimineaţa?” şi te gândeşti automat “Oh, Dumnezeule trebuie să mă gândesc să cumpăr medicamentul pentru că asta am şi eu”… De ce? Pentru că tot în acea reclamă vedem oameni zâmbind, care aleargă pe câmpii sau copii ce ridică zmeie şi înoată în mare. Părerea mea e că boala vine când nu mai faci acestea, nu că trebuie să ajungi să consumi astfel de droguri pentru a face activitățile acestea din nou.

Educaţia din şcoli.

Educaţia din scoli din zilele noastre vizează creşterea încrederii de sine, în a îi face pe copii să simtă ce bine pot ajunge când vor creşte mari, dacă au încredere in ei. Nu îi învaţă nimeni educaţie?
Dacă toţi creştem cu o încredere de sine ridicată şi mândrii de ce am putea ajunge cândva cine va mai dansa în cluburile de striptease? Cine va mai juca în filmele porno la care ne uităm atât de des?

Aceste persoane nu cad din pomi. E nevoie de mulţi părinţi beţivi şi abuzuri pentru a mai putea găsi pe net filme ale unor fete care decid să facă oral unui ţap pentru 50 de dolari.
Dacă dispare asta, la ce mai e bună conexiunea mea la net cu abonament de mare viteză?

Geniile criminale sau terorişti şi inteligenţă criminală.

Sunt iar cuvinte de care te loveşti foarte mult. Auzi des despre terorişti şi inteligenţa criminală care mor în estul mijlociu.
Terorişti cu inteligenţă criminală. Ce denumire penibilă doar pentru a te face să crezi că problema cu care se confruntă autoritățile pentru siguranţa ta e ceva cu greutate.

Unde e inteligenţa într-o conversaţie dintre doi, un “profesor de terorism cu inteligenţă criminală” şi “elevul” său, conversaţie precum:

“În regulă, acum iei o bombă da? Şi o pui în rucsacul tău şi te sui în autobuz şi te auto-detonezi da?”

“De ce trebuie să mă auto-detonez şi nu pot lăsa rucsacul pur şi simplu să bubuie în autobuz?”

“În p..a mea cine e teroristul inteligent aici ha?” 

Să fim serioşi.

Factorul de deteriorare a stării de sănătate numărul 1 în lume.

Ştiți care e factorul numărul 1 de risc ce ameninţă la o deteriorare a stării de sănătate? Obezitatea.

Se spune că ne aflăm în mijlocul unei epidemii de obezitate. O epidemie comparată de specialişti cu marea ciumă din anul 1665! Cum e să povesteşti nepoţilor tăi cândva despre marea epidemie de obezitate din anii 2004-2010?

Bunicule… cum ai reuşit să scapi de această epidemie?

Ohhh.. A fost foarte oribil nepoate!… Erau plăcinte şi fripturi, fast-food-uri peste tot… Greu…”

De ce ne “îmbolnăvim” cu obezitate? E mai comod să stai la rând cu fundul în maşină așteptând la o coadă de alte 15 maşini de dinaintea ta la un DriveIn decât să te dai jos şi să mergi 50 de metrii să comanzi la ghişeu unde nu e nimeni, înăuntru…
În plus, totul e mare, extra, mega. “Vreţi porție mare, vrei meniu large”, “Vă oferim o găleată de fripturi şi litrii de suc pentru încă 3 lei”. Si ştii bine că vrei, ca doar ai loc în burtă pentru că “te-ai neglijat cu mesele din cauza muncii şi trebuie să recuperezi”…

Despre a fi de succes printr-un loc de muncă.

Uneori în viaţă trebuie să şi suferi pentru a avea motivaţia unui succes de mai târziu când creşti, nu trebuie să ai totul de la început. Ideile mari vin din suferinţă. Credeţi că dacă Bill Gates era un tip popular în liceu şi ar fi avut întâlniri amoroase sau escapade sexuale mai exista un Microsoft? E nevoie de multe palme peste cap şi ore încuiat prin vestiare sau piedici pe culoare ca să te motivezi să faci ceva care să le demonstreze altora că vor ajunge să depindă de creaţia ta.

Suntem o ţară bogată prin resurse naturale şi materie intelectuală dar, cu toate acestea, sunt oameni fără casă peste tot. Un cerşetor pe stradă vine şi îţi cere bani, ai vrea să îi dai însă te gândeşti apoi că îi va consuma pe droguri, tutun sau alcool. Apoi, fără să te gândeşti, pe asta îi cheltui tu până la urmă…

Pentru ce judecăm bieţii oameni sărmani? Oamenilor le place să judece persoanele fără casă, de pe stradă. De parcă, dacă le dai nişte bani, vor merge să îi irosească.

Omul acela trăieşte într-o cutie! Ce ai vrea să facă cu banii, să îi economisească şi să îşi cumpere cate o cărămidă să îşi facă o casă?
Să adune banii şi să meargă la magazin să răsfoiască prin rafturi ce CD să îşi cumpere?

Cred că toţi aţi avut tendinţa sau aţi spus măcar vreodată unui astfel de om “De ce nu te angajezi decât să cerşeşti?” Oamenii zic asta mereu celor fără casă, de pe stradă pentru ca pentru ei e mai uşor. Oamenii de pe stradă poartă uneori chiloţii peste pantalonii rupţi, murdari şi mi-e cam greu să cred ca acel om are cv-ul tehnoredactat şi adus la zi pentru un interviu de angajare. Parcă deja vad şi vad o problemă din timpul interviului legat de politica angajatorului cum că chiloţii se poartă pe sub pantaloni.

Nu ştiu dacă e o politică strictă a firmelor dar încercați si veţi vedea ca va apărea scrisă pe undeva dacă mergeţi aşa, cu chiloţii peste pantalonii rupţi sau murdari în prima lună de serviciu, la muncă.

Comentarii

Postări populare

A oferi din ceea ce ne aduce fericire

“ A oferi ”. Acesta este modul prin care încă de la început micul nostru blog a reuşit să se transforme dintr-o simplă carte de gânduri într-o casă unde firavele gânduri îşi pot întâmpina cititorii. Numărul celor ce deschid uşa către lumea acestui blog a crescut, creşte odată cu timpul şi astfel, am ajuns la momentul în care putem încerca să combinăm utilul cu bucuria de a oferi mai departe la rândul nostru, altora. Oferim posibilitatea ca dumneavoastră să puteţi pune însemnele paginii dumneavoastre web, a afacerii dumneavoastre, a produsului pe care imaginaţia dumneavoastră l-a creat pe un spaţiu pe care îl punem la dispoziţie spre închiriere. Puteţi pune chiar imaginea dumneavoastră… Facem acest lucru pentru a sprijini o fundaţie, “ Şansă pentru Şansă ” pe numele ei, ce încearcă să construiască proiecte dedicate persoanelor diagnosticate cu cancer sau leucemie din România. Sumele obţinute din această închiriere a spaţiului web pe care îl oferim ca platformă publicitară

Nebun de alb, regina neagra pentru vesnicie

Acum sunt mai pustiu ca totdeauna De cand ma simt tot mai bogat de tine Si-mi stau pe tample soarele si luna Acum mi-e cel mai rau si cel mai bine... Si uite n-are cine sa ne-ajute Abia-si mai tine lumea ale sale Si-ntr-un perete alb de muze mute Nebunii negri cauta o cale... Si te iubesc cu mila si cu groaza Tot ce-i al tau mi se cuvine mie Ca un nebun de alb ce captureaza Regina neagra pentru o vesnicie... Prin gari descreierate accidente Marfare triste vin in miezul verii Iar eu sunt plin de gesturi imprudente Ca sa te apropii si ca sa te sperii... Jur imprejur privelisti aberante Copii fragili ducand parinti in spate Batrani cu sanii gri de os pe pante Si albastrosi venind spre zari uscate... Si te iubesc cu mila si cu groaza Tot ce-i al tau mi se cuvine mie Ca un nebun de alb ce captureaza Regina neagra pentru o vesnicie... Mi-e dor de tine si iti caut chipul In fiecare margine a firii In podul palmei daca iau nisipul Simt un inel jucandu-se de-a mirii... I-aud prin batalii

Gandurile unui nebun violent. Prieten si timp. Iasi si eu. Romania si tu.

de ce ma defineste verbul "a vrea"??? poate pentru ca nu am nimic... poate pentru ca nu am reusit sa am nimic... poate pentru ca e puternic....de ce sunt obsedat de trei puncte... poate pentru ca am lasat totul in suspensie...poate pentru ca imi e frica sa imi termin sirul gandurilor...poate pur si simplu pentru ca vreau sa-mi descriu in scris bataile inimii...te-am mai intrebat de ce te urasc...nu vrei sa-mi raspunzi...poate pentru ca iti e frica...iti e frica ca poate voi rabufni odata... poate voi stoarce ultima picatura deja putreda de omenie din mine pentru a te spala cu ea...pentru a o scuipa in batista cu care iti stergi gandurile de la temple...si a ti-o tranti asa cu scarba in fata.. vreau sa te sufoc cu ultimul meu dram de bun simt...vreau sa mori in chinurile prostiei in care te scalzi...vreau sa accepti ca am fost nu bun...ca am fost cel mai bun...ca ai stiut...ca ai fugit de mine...ca ai stat in umbra mea preferand sa ma tragi in spate...vreau sa te milogesti