Treceți la conținutul principal

Dimineti fierbinti, reci in suflet...

Nu trebuie sa ma intreb de ce tu iubirea mea, esti tot ce am in inima, pentru ca nu am avut inima. Nu trebuie sa te intreb de ce traiesti in mine cand totul a fost omorat din ce nu am stiut sa fac. Mi-e dor de diminetile de duminica, desi scriu asta intr-o duminica dimineata... Mi-e dor de acele desene animate si de acele melodii luate in nopti de joaca si minciuna, de placere si zambete ce sunt acum amare. Lacrimile sufletului meu arunca vorbe frumoase si fug de dorul tau spre coltul buzelor ce tu candva le sarutai.
Nu scriu povesti de iubire si nici nu sunt trist. Am zambet iar pe buze si buzele totusi si-au pierdut din fragezimea ce o aveau atunci. Nu vreau sa ma plimb singur, doar eu si inima mea prin locurile unde amintirile s-au faurit atat de frumos. As vrea un leagan iar, as vrea sa fiu copil si as vrea sa te imbratisez. Oricare din acestea.
Azi.
Azi sunt...
Azi sunt inconjurat de ceea ce mi-am dorit si am ce imi doream si impart totul cu tine desi tu esti undeva, oricum, oricand... Aseara am vorbit despre tine, astazi am vazut, candva te voi auzi. Acest mesaj este pentru mine, sa pot citi mereu cat te-am iubit si cum mereu voi striga ca voi iubi din nou. Asa cum nu stiu sa o fac, desi surprinzator, am patit ceva ce nu te asteptai. M-am maturizat! Am crescut, am fire multe de par alb, mintea imi e potolita si rar auzi sa se ridice vocea, niciodata bratul asupra oricui, oricum, inafara de propria-mi persoana.
Vreau sa am steaua mea, o stea nebuna, in care sa nu conteze decat noptile in care te visam, unde daca vei pasi sa stii tot ce nu ti-am spus.
Multumesc pentru noptile nedormite cand ma priveai in somnul meu... ma trezeam cu dulcea ta privire, cu ochii tai inlacrimati de iubire privindu-ma. Te iubesc!
Va dura o viata, sa te iubesc sau sa te uit dar oricum, vei ramane prietenul meu cel mai bun, tot ce imi ocupa inima, esti cel mai bun reper de viata si corectitudine si sper...
Nu incerca sa prinzi o stea ce cade si se scufunda in mare, nu incerca sa intelegi niciodata sentimentele, tu ce citesti acum, pentru ca asa cum vezi, sentimentele au logica, ai inteles tot ce am scris desi nu ai priceput cum pot fi lasate sa aiba vocea lor sentimentele tale. Mereu cand simti, asterne pe hartie ce e in inima ta, in mintea ta, asa cum iti vin literele pe hartie si nu arunca ce ai scris, si nu citi acum, citeste candva, mai tarziu si sufletul iti va fi mai usor.
Ne mai iubim pe noi iubindu-i pe cei pe care nu i-am iubim dar din ale caror fapte nu invatam si in urma carora nu ne asezam pentru ca dorim sa fim conducatori?... nu fii cineva pe care ceilalti il uita.
Pentru tine. Cu lacrimi si zambete, cu inima indoita dar linistita, acelasi mereu niciodata, eu.
http://scriudespretine.wordpress.com/ - Scriu despre tine - Blog despre oamenii ascunsi in vedetele din Romania; http://mihaela-radulescu.blogspot.com/ - Blog-ul Mihaelei Radulescu; http://denisthelover.blogspot.com/ - Blog-ul meu personal, jurnalul meu intim.
Trimiteți un comentariu

Postări populare

Unitatea de măsură a amintirilor

Cineva m-a întrebat acum câteva clipe:
”Oare dorul se măsoară în gânduri?...” Am răspuns:
”Cred că dorul se măsoară în amintiri. Fără să le ai cu cineva nu îi poți duce dorul...” Am rămas însă cu un gând ce a șezut cuminte, ce și-a așteptat rândul și care apoi s-a ridicat și, precum un bătrân împăcat cu zilele, a venit spre mine, m-a privit cu ochi senini și și-a pus în fața mea dorința de a ști...
”De ce emoțiile se păstrează în amintiri?” De cele mai multe ori amintirile sunt despre oameni, despre ceea ce am simțim când eram lângă ei, despre locurile unde acei oameni ne-au făcut să creștem, fără să știm.

Fiecare amintire este probabil o bornă kilometrică ce marchează clipa în care urma să învățăm în viitor o nouă lecție, acel semn de carte care ne face să înțelegem de ce s-a întâmplat trecutul și unde și cum am mers ca indivizi mai departe prin viață. Nu pot să nu mă gândesc la nici o amintire fără să nu mă gândesc la ce am ajuns și, cum prin ele, o viață, a mea, poate și a ta, capătă…

Atingerea unui INGER.....

Iar cand ingerii ating pamantul razele soarelui palesc pentru a le putea vedea fetzele pline de simplitate si dorinta. Dorinta de a fi acolo mereu sa te apere...Dorinta la ingeri.... e venita din simplul lor de a fi.. e alegerea lor... sau este ceva impus lor? Ador ingerii prin puritatea a tot ce simbolizeaza. Fiecare om vede altceva si intelege altceva cand spui inger. Ingerii pe pamant sunt copii ce alearga in jurul nostru. Ingeri sunt cei pentru care merita sa lasam viata asta fizica si facem acel pas care ne va transforma si ne va pastra mereu langa cei dragi pentru a-i ocroti. Ingerii sunt langa cei dragi in timpul somnului. Cel putin asa uram celor dragi..." vise placute, ingerii sa te sarute..." de ce nu le uram oare sa devina ei insisi ingeri? Eu mereu am visat sa ajung un inger. Oare sunt ingerul cuiva? Ce sunt ingerii atata timp cat nimic rau nu e in jurul nostru si totul merge asha cum ne dorim? Mereu am vazut ingeri in spuma marii... Spuma marii e modul in ca…

30 de ani. Dacă sunt bun nu sunt luat de prost.

Un articol amestecat în emoții și gânduri. Un articol dintr-o serie de articole.

Este un prag. 30 de ani sunt un prag.
Un prag ce se măsoară mental și peste care au trecut și alții dar niciodată eu.
De aceea este un prag important.

Este vârsta la care las anii 20 în spate cu totul.
Este vârsta la care uneori mă judec și judec că sunt judecat.

Prima judecată este să aleg ce am bun și ce schimb din ce am mai puțin bun.

Ce am bun ar trebui să fie ceea ce am făcut pentru alții iar alții ar trebui să facă ce au învățat bun din ce am făcut bine, conștient sau nu, că am ales sau nu...

Ce schimb? Nu știu încă.

Când am început să scriu acest articol aș fi vrut să schimb acea parte din mine care tace din gură când alții depășesc anumite limite.
Să schimb acea parte care tace din gură, care tace pentru că a învățat că nimic nu contează mai mult decât omul și ce poate deveni el comparativ cu ceea ce iese pe gura acelui om în acel moment.
Aș fi vrut să schimb acea partea și să îi adaug un ”Taci în…